Termenii si conditiile pentru garantia de retur


Dreptul de retur acordat de catre rivalmoto.ro (Ingzo SRL) este de 30 zile.
Acesta este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de la rivalmoto.ro (Ingzo SRL).

Pentru a beneficia de returul produselor in 30 zile, trebuie completat formularul de retur de pe site, cel tarziu in a 30-a zi calendaristica de la data ridicarii / receptionarii produsului.
Formularele completate dupa mai mult de 30 zile calendaristice nu sunt luate in considerare.

Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat agreat de catre firma INGZO SRL.
 
In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru cumpararea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 15 zile de la primirea produsului de catre rivalmoto(Ingzo SRL), in contul indicat de catre cumparator la completarea formularului de retur.
 
Nu se pot returna produse aflate in una din urmatoarele situatii:

- Produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat;
- Produsele lipsite de accesoriile si componentele originale;
- Produsele care prezinta urme de montaj;
- Etichetele de identificare ale produsului sunt deteriorate sau lipsesc;
- Produsul a fost adus in urma unei "comenzi preferentiale". COMANDA PREFERENTIALA  este definita ca fiind un produs comandat pentru care s-a perceput un avans. care poate fi livrat pe baza unei comenzi ferme, in termenii agreati de parti.
- Au trecut mai mult de 30 zile calendaristice de la completarea formularului de retur si produsul nu a ajuns la sediul rivalmoto.ro (Ingzo SRL)


In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.