Scaun copil

Vizualizare:

Scaun copii bicicleta prindere pe cadru sau portbagaj, max 22kg, centura siguranta, rosu

(0)
235.00 Lei

MATERIAL PlasticCuloarea rosieCARACTERISTICI PRODUSULUI Poate fi atașat la cadru, portbagaj,DESCRIERE Recomandat pentru vârsta de 7 ani și peste, cu centură de siguranță în 3 puncte, testat TÜV, îndeplinește standardul EN 14344CAPACITATE DE INCARCARE 22 kg..

Scaun copii bicicleta prindere pe cadru sau portbagaj, max 22kg, centura siguranta, argintiu

(0)
235.00 Lei

MATERIAL PlasticCULOARE ArgintiuCARACTERISTICILE PRODUSULUI Poate fi atașat la un cadru sau un portbagajDESCRIERE Recomandat pentru vârsta de 7 ani și peste, cu centură de siguranță în 3 puncte, testat TÜV, îndeplinește standardul EN 14344CAPACITATE DE INCARCARE 22 kg..

Stoc epuizat

Scaun copii bicicleta prindere pe cadru sau portbagaj, max 22kg, centura siguranta, negru

(0)
235.00 Lei

MATERIAL PlasticCuloarea neagraCARACTERISTICILE PRODUSULUI Poate fi atașat la un cadru sau un portbagajDESCRIERE Recomandat pentru vârsta de 7 ani și peste, cu centură de siguranță în 3 puncte, testat TÜV, îndeplinește standardul EN 14344CAPACITATE DE INCARCARE 22 kg..

Stoc epuizat

Scaun copii bicicleta prindere pe cadru sau portbagaj, max 22kg, centura siguranta, gri

(0)
235.00 Lei

MATERIAL PlasticCULOARE Gri grafit (marine)CARACTERISTICILE PRODUSULUI Poate fi atașat la un cadru sau un portbagajDESCRIERE Recomandat pentru vârsta de 7 ani și peste, cu centură de siguranță în 3 puncte, testat TÜV, îndeplinește standardul EN 14344CAPACITATE DE INCARCARE 22 kg..

Stoc epuizat

Scaun copii bicicleta Oxford Little Explorer, montaj cadru, 3-6 ani, 22kg, negru

(0)
202.00 Lei

Transformă-ți călătoria într-o adevărată aventură de familie utilizând Little Explorer montat pe tubul superior Oxford.Lățimea maximă a tubului - 50 mmPotrivit pentru vârste cuprinse între 3 și 6 aniLimita de greutate - 22 kgPicioare și curele pentru siguranță suplimentarăSe potrivește majorității bicicletelor cu bară transversalăPotrivit pentru rame din oțel și aliajNu este potrivit pentru cadre din fibră de carbonScaun captusit ergonomicTestat independentSimplu de instalat..

Se afișează de la 1 la 5 din 5 (1 Pagini)