Suport telefon-priza

Vizualizare:

Suport telefon moto impermeabil tip husa cu prindere pe ghidon

(0)
134.76 Lei

Suport telefon moto impermeabil tip husa cu prindere pe ghidon..

Suport telefon cu carcasa Oxford Aqua Dryphone Pro iPhone iPhone X/XS, ghidon 22.2-31.8

(0)
59.00 Lei

Suport telefon cu carcasa Oxford Aqua Dryphone Pro iPhone iPhone X/XS, ghidon 22.2-31.8..

Suport telefon cu carcasa Oxford Aqua Dryphone Pro iPhone 6+/7+/8+, ghdon 22.2-31.8

(0)
49.00 Lei

Sistemul de fixare a telefonului pe ghidon Oxford Dryphone Pro ține în siguranță un telefon mobil într-o poziție convenabilă de vizualizare, astfel încât să puteți naviga cu ușurință în timp ce sunteți în mișcare.Șuruburile în U ale suportului de montare au fost proiectate pentru a atașa în sens opus suporturilor convenționale, astfel încât să poată fi atașat la barele motocicletei fără a intra în contact cu capul pe măsură ce suportul este strâns.Caracteristici cheie• Design rezistent la apă (e..

Cablu incarcator Oxford Maximiser, 5AH, 0.5m

(0)
39.60 Lei

Conectați permanent un încărcător sau un accesoriu electric la o baterie cu acest cablu de 0,5 m.Caracteristici cheie• Terminalul inel cu coduri de culoare simplifică conexiunea• Conector: SUA/SAE (EL105) sau Standard (OF703)• Potrivit pentru șuruburi de 6 mm ⌀• Conectorul cablului vine cu un capac rezistent la intemperii• Suport siguranță rezistent la intemperii• Lungime cablu 0,5m• Potrivit pentru până la 5 amperi..

Suport telefon universal Oxford CLIQR, sistem montare pe oglinda

(0)
127.37 Lei

Gama CLIQR este fabricată din nailon umplut cu sticlă datorită proprietăților sale mecanice superioare, greutății ușoare și durabilității.CLIQR utilizează un mecanism de blocare dublă, de siguranță pentru a monta aproape orice dispozitiv în poziția cea mai convenabilă pentru dvs. Pur și simplu lipiți adaptorul pentru dispozitiv CLIQR pe spatele dispozitivului și CLIQR-l în suport în orientarea potrivită.Suportul pentru oglindă CLIQR vă permite să vă poziționați dispozitivul pe tija oglinzii pent..

Suport telefon universal Oxford CLIQR, montare pe ghidon/tija

(0)
100.25 Lei

Gama CLIQR este fabricată din nailon umplut cu sticlă datorită proprietăților sale mecanice superioare, greutății ușoare și durabilității.CLIQR utilizează un mecanism de blocare dublă, de siguranță pentru a monta aproape orice dispozitiv în poziția cea mai convenabilă pentru dvs. Pur și simplu lipiți adaptorul pentru dispozitiv CLIQR pe spatele dispozitivului și CLIQR-l în suport în orientarea potrivită.Suportul universal pentru ghidon/tupă CLIQR este un suport multifuncțional care poate fi mont..

Suport telefon universal Oxford CLIQR Out, montare pe ghidon 25.4/31.8mm

(0)
116.57 Lei

Gama CLIQR este fabricată din nailon umplut cu sticlă datorită proprietăților sale mecanice superioare, greutății ușoare și durabilității.CLIQR utilizează un mecanism de blocare dublă, de siguranță pentru a monta aproape orice dispozitiv în poziția cea mai convenabilă pentru dvs. Pur și simplu lipiți adaptorul pentru dispozitiv CLIQR pe spatele dispozitivului și CLIQR-l în suport în orientarea potrivită.Suportul universal frontal CLIQR oferă poziția aerodinamică ideală, cu un corp din nailon ump..

Suport telefon universal auto Oxford CLIQR, montare grila ventilatie

(0)
105.09 Lei

Gama CLIQR este fabricată din nailon umplut cu sticlă datorită proprietăților sale mecanice superioare, greutății ușoare și durabilității.CLIQR folosește un mecanism de blocare dublă, de siguranță pentru a monta aproape orice dispozitiv în poziția cea mai convenabilă pentru dvs. Pur și simplu lipiți adaptorul pentru dispozitiv CLIQR pe spatele dispozitivului și CLIQR-l în suport în orientarea potrivită.Suportul pentru aerisire auto CLIQR folosește cleme de montare cu două orificii pentru a ține ..

Suport telefon Oxford CLIQR, universala, pe orice suprafata neteda

(0)
87.38 Lei

Gama CLIQR este fabricată din nailon umplut cu sticlă datorită proprietăților sale mecanice superioare, greutății ușoare și durabilității.CLIQR utilizează un mecanism de blocare dublă, de siguranță pentru a monta aproape orice dispozitiv în poziția cea mai convenabilă pentru dvs. Pur și simplu lipiți adaptorul pentru dispozitiv CLIQR pe spatele dispozitivului și CLIQR-l în suport în orientarea potrivită.Montarea la suprafață CLIQR folosește bandă puternică 3M™ VHB pentru a se atașa pe orice supr..

Se afișează de la 1 la 15 din 46 (4 Pagini)